Logg på
a  a  a |  RSS RSS |  Engelsk English |  Sámegiella Sámegiella

[Logo: Fylkestinget i Nord-Trøndelag]
Du er her:  Skip Navigation LinksMeråker VGS > Nyheter

 Invitasjon til søkersamling

PUBLISERT: 12.09.2016
Søkersamling ved Meråker videregående skole 26.-28. februar.

Vi inviterer til samling for dere som vurderer å søke plass på Meråker videregående skole høsten 2017.
Samlingen er åpen for skiskyttere og langrennsløpere. Vi vil på denne måten gi dere et innblikk i skolehverdagen ved MVS, og gi tips og veiledning rundt trening frem mot skolestart høsten 2017.

Oppmøte blir i kantina på Meråker videregående skole søndag 26. februar kl. 21.00. Der blir det servert kveldsmat, og det vil bli gitt en del praktisk informasjon.

Skiskyttere som har deltatt på hovedlandsrennet her i Meråker, kan selvsagt møte opp og sjekke inn tidligere på dagen. Ta kontakt med Øyvind Slungård 901 97 324, oyvind.slungard@ntfk.no​ for nærmere avtale rundt dette.

Det går rutebuss fra Værnes til Meråker kl. 20 søndag (holdeplass på andre siden/flyplass-siden av veien ved Shellstasjonen ) og fra Meråker tilbake til Værnes kl. 15.20 på tirsdag. Detaljert program for samlinga sendes ut på mail ca. en uke i forveien.

Vi har vanlig skoleuke denne uken. Deltakerne vil derfor få innblikk i det vanlige dagliglivet ved skolen. Alle måltider inngår, og er del av skolens ordinære kantinetilbud. Overnatting blir i Sportstunet, like ved skolen.

Nødvendig utstyr: Skiutstyr for skøyting, samt klær og sko for ei økt innendørs. Laken/sengetrekk og håndkle. Skiskyttere skal ikke ha med seg våpen.

Egenandel for hele samlinga: 1000,-
Påmelding på dette skjemaet​. Påmelding er åpen fram til 22. Februar. 
Praktiske spørsmål rettes til frode.estil@ntfk.no


Kontaktperson:Meråker videregående skole

Adresse: Sentrum, 7530 Meråker

Sentralbord: 74 11 41 00

Ekspedisjon: 74 11 40 80

E-post: meraker.vgs@ntfk.no