Du er her:  Skip Navigation LinksMeråker VGS > Nyheter

Avvikling av dagens elev-pc-ordning

PUBLISERT:

Avvikling av dagens elev-pc-ordning

Fra høsten 2018 avvikles ordning med fylkeseide pc-er og erstattes med en ny ordning der elevene kan benytte privat datamaskin.

For deg som har en datamaskin fra NTFK har du 2 valgmuligheter:

1. Kjøpe ut og bli eier av den datamaskin du låner fra NTFK

Dette medfører at skolen reinstallerer datamaskinen og du blir eier av datamaskinen med full administratortilgang til datamaskinen etterpå. Tidsplan for når din datamaskin blir reinstallert fastsettes av den skolen du går på.

2. Tilbakelevering av datamaskin du låner fra NTFK

Dette medfører at du ved videre skolegang må skaffe eller ta med en annen bærbar datamaskin som tilfredsstiller noen minimumskrav. For mer informasjon se http://trondelagfylke.no/elevpc

Vær oppmerksom på at du ikke har krav på støtte eller å få kjøpe en subsidiert pc av fylkeskommunen på et senere tidspunkt, og det er ditt eget ansvar at du stiller med egnet datamaskin til undervisningen.

Viktig ved tilbakelevering
Ved tilbakelevering skal maskinen leveres sammen med lader. Den skal være fri for klistrelapper/egen merking, være hel og i teknisk god stand. Skolen tar intet ansvar for private data som er lagret på disse maskinene, slik at dette må kopieres ut før maskinen leveres inn.

Økonomi
For vg1-elever som velger å kjøpe ut datamaskinen, vil de få mulighet til å betale hele det resterende beløpet, eller fortsette delbetaling av egenandelen. OSB – kryss av for dette i oppsigelseskontrakten.

Faktura vil bli sendt etter skolestart.

Eventuelle utestående fordringer (gjenstående egenandeler, egenandeler forsikringssaker eller andre skader) vil bli fakturert i ettertid.

Kontaktperson: